Vízvezeték szerelő

Már az ókori rómaiak házainál, és azok vezetékrendszerében és csatornáiban is megmutatkozott ez a mesterség. A mai korban viszont egy önálló szakmává nőtte ki magát, aminél igen komoly szakmai tapasztalattal kell rendelkezni. Ma már a vízvezeték rendszerek igen bonyolultak lettek, a különféle igények miatt.

vízvezetés szerelő

Lakásfelújítás és házfelújítás

Az otthonunk az egyik legnagyobb értékünk, hiszen ott tudunk igazán feltöltődni, inspirációkat szerezni, de még ennél is fontosabb, hogy ott élhetünk a családunkkal.

vízvezetés szerelő

Nagyon precíz munkát igényel

Számos fázisa van ennek a munkafolyamatnak is. A vizes blokkok esetében a vízvételi helyek és kiállások kiépítése, valamint a szennyvízelvezetés és annak gyűjtő helyén át, egészen akár a kerti öntözőrendszerig sorolhatnánk. 

A profi vízvezeték szerelő

Építkezések során, mint azt tudjuk szükség van többféle hálózat kiépítésére, például az elektronikai mellett a vízhálózat kiépítése is egy elkerülhetetlen folyamat ahhoz, hogy a mai modern házak, épületek rendeltetés szerűn működjenek. Laikusként is rögtön gondolhatunk a vizes blokkokra és azok csőrendszerére, melyet igen nagy odafigyeléssel és biztonsággal kell kivitelezni.

kivitelező csapatok közvetítése rövid határidővel

vízvezeték szerelése

Valóban elérhető áron

Vízvezeték
szerelő

A teljes felújítás menete

Nagyon sokan önerőből akarják megoldani

Miben tudunk segíteni, és hogyan?

Épületeket vagy azok egy részét kell víznyomás alá helyezni és egyben a víztelenítéséről is gondoskodnia.

Csapatunkban több szakember dolgozik, különböző munkaköröket és szak irányokat képviselve. Vannak a vízvezeték szereléshez is megbízható munkatársaink, akik a legnagyobb szakértelemmel és szakmai tapasztalattal látják el a megbízásokat. 

Ügyfeleink általában már az építkezések elött jelentkeznek, ez megkönnyíti munkánkat hiszen amikor a ház eléri azt az állapotot, már kapcsolatban állunk velük és rövid időn belül feltudjuk térképezni az adott feladatot. Gondot fordítunk a szükséges anyagok és eszközök beszerzéséről, ezzel is elősegítve a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést.

Miután átbeszéltük ügyfeleinkkel, hogy mit hova terveznek, kezdődhet a csőrendszer beépítése.

A generálkivitelező összefogja a szakembereket

Már ennél a folyamatnál kollégáink ellenőrzik az anyag minőségét, ezzel is megelőzve a bajt. Fontos ezt a munkát úgy elvégezni, hogy ha bárhol meghibásodás, dugulás, keletkezik a későbbiekben is korrigálható és javítható legyen. 

A vízvezeték szerelő feladata nem csak a beszerelés, beüzemelés, hanem az esetlegesen felmerülő problémák elhárítása, javítása, kicserélése.

A csőrendszer behelyezése után megfelelő védő anyagokkal védjük le, gondoskodva a megfelelő tömítésről attól függően, hogy réz vagy műanyag bevonatú alkatrészekkel dolgoztunk. 

Természetesen, ha minden készen van kell csinálnunk egy terhelés próbát.

Amennyiben mindent rendben találunk és a házban felkerültek a burkolatok is már, jöhetnek a szaniterek és az egyéb szerelvények melynek beüzemelését vízszerelő kollégáink csinálják.

Mi valóban segíthetünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező és közvetítő manager