Villanyszerelő szakemberek
Lakások és házak teljes körű villanyhálózat felújítása kiépítése
elérhetőségünk
Generálkivitelező csapatok
A teljes felújítási folyamatot egy kézben tartjuk
elérhetőségünk
Previous
Next

Villanyszerelő

Lakás és ház teljes villanyhálózat cseréje a megtervezéstől a kivitelezésig. Teljes körű ügyintését A-tól Z-ig. Kérjen díjmentes árajánlatot.

Tel.: 06 70  /  70 49 770

villanyszerelő szakember
Teljes kivitelezés
Otthonok teljes villanyhálózat kiépítése
Villanyszerelő Budapest
hibaelhárítás, kiépítés, zárlatkeresés
Previous
Next

Profi villanyszerelés, rövid határidő

A mai kornak megfelelően ebben a szakmában is rengeteg a fejlődés technikai lehetőségek szempontjából, valamint egyre szerte ágazóbb ez a tevékenység. Egy komplett ház esetében számtalan biztonsági előírásnak és szabálynak kell eleget tenni és megfelelni. Bárki nem is tudja ellátni ezt a feladatot, komoly végzett és gyakorlott szakemberekre van szükség.

 

Villanyszerelés, hibaelhárítás

A villanyszerelés egy rendkívül komoly és felelősségteljes szakma. Szorosan összekötődik az építőiparral, hiszen számára nélkülözhetetlen. Manapság szinte nincs is olyan ház vagy lakás, ahol ne lenne elektromos áram.

 

villanyszerelés hibaelhárítás
Elektromos hálózati hibák felderítése, elhárítása, javítása.
elektromos hibaelhárítás
elosztótábla, biztosíték, vezeték csere
Previous
Next

Keressen fel minket és kérjen díjmentes árajánlatot

ELEKTROMOS VEZETÉK CSERÉJE

Valóban elérhető áron

Villanyszerelő
szakember

SOS Villanyszerelő

Ügyfeleink általában építkezésben, vagy teljes felújításban vannak, vagy éppen tervezik amikor felhívnak bennünket. Szorosan együtt működve dolgozunk a többi kollégával, akik részt vesznek az építkezésben, hiszen megvannak a pontos folyamat részek amikor például a villanyszerelésnek kell megtörténnie, akkor tudunk becsatlakozni mi. Ilyenkor kollégánk kimegy a helyszínre, amit már előzetesen felmért és feltérképezett. Felkészülve az összes biztonsági eszközzel, vezetékkel, rögzítő elemekkel, és munka elvégzéséhez szükséges szerszámokkal. Első és legfontosabb feladata a villanyszerelő kollégáknak, hogy pontosan és precízen kiépítse a villanyvezeték hálózatot. A védőcsöveket el kell helyeznie a falban majd a vezetékeket behúzni, a keresztmetszeteket pontosan meghatározni. Mindenről gondoskodnia kell, amihez később elektromos berendezés kapcsolódik majd. Ezeknek megfelelően tökéletesen kell megtervezni a csatlakozásokat, az elosztók helyeit, a fűtő-hűtő rendszerek beépítését is. Későbbiekben az építkezés előrehaladtával a villanyszerelő feladata lesz a világítóeszközök, elektronikai eszközök bekötése, bojler működtetése, a fűtés rendszer aktiválása amennyiben elektromos áram szükséges hozzá. Természetesen a kiépítése a rendszernek előzetes egyeztetés alapján a megrendelő igényeihez igazodik, azt hangoljuk össze a lehetőségekkel.  A munkavédelmi előírások betartásával dolgozunk, óvjuk munkatársainkat. Emiatt évről évre frissítjük a biztonsági előírásokról szóló tudásunkat, nehogy bárki megsérüljön. Maximális elővigyázatosságot igénylő, egyáltalán nem veszélytelen, sok figyelmet követelő munka. Éppen ezért hamar kimerítő is, ezért általában többen dolgozunk egyszerre. Azért döntöttünk így, hogy minél hamarabb és minél pontosabban kész legyen a megrendelt munka, ügyfeleink és munkatársaink örömére.
Mi valóban segíthetünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező manager