Szobafestő mázoló

A szobafestő szakmára is nyugodtan mondhatjuk, hogy egy művészet. Hiszen annyi-annyi kihívás rejt magába ez a tevékenység nem is gondolnánk. Mikor felépül egy ház, avagy felújítunk egy lakást már ilyen esetekben is más és más technikákat kell alkalmaznunk.

Szobafestés és mázolás

Az otthonunk az egyik legnagyobb értékünk, hiszen ott tudunk igazán feltöltődni, inspirációkat szerezni, de még ennél is fontosabb, hogy ott élhetünk a családunkkal.

A precíz szobafestő

A szobafestő mázoló a már megfelelően előkészített alapra keni fel a festékeket. Segíthet Önnek a megfelelő szín kiválasztásában, sőt adott estben a festék típusának kiválasztásában, megvásárlásában is. A profi nem fog enyves festékre diszperzitet kenni, hiszen a kémiai folyamatokat is betéve ismeri. Ha igényes munkát szeretne nélkülözhetetlen egy szakember segítségét igénybe venni.

A szobafestés is művészet

Sokan azt gondolják, hogy a szobafestő csak gurítja a Teddy hengert és a munka már kész is. Igen ám, de guríthatja, ha nincs megfelelőképpen előkészítve a felület, vagy a glettelést előtte nem csinálta meg szakszerűen a munka pocsék lehet. A profi festő profi alapra fest, profin glettel, nem gányol, hanem alkot. Ja és az igazán profi nem iszik munka közben. Röviden ennyi.

Keressen fel minket és kérjen díjmentes árajánlatot

Minőséget teremtünk

Valóban elérhető áron

szobafestő
mázoló

A szobafestés, mázolás menetrendje

Nagyon sokan önerőből akarják megoldani

Miben tudunk segíteni, és hogyan?

Egyáltalán nem mindegy, hogy a falat még javítanunk, tisztítanunk kell, vagy már egy meglévő sima falat kell átszíneznünk, átfestenünk.
Tapasztalatból tudom, hogy a megrendelők szívesen bízzák a tisztasági festést a kimondottal szobafestés és mázolással foglalkozó szakemberre.

Könnyen el lehet veszni már a tömérdek festékanyag kiválasztása közben és akkor még nem beszéltünk arról, hol kell festeni és milyen technikát igényel. Mielőtt felvisszük a színt a falra szoktunk alapozó festéket is felkenni, ezzel csökkentjük és egyenletessé tesszük a felület szívóképességét.

A sarkokat gondosan kikenjük ecsettel, többségében hengerrel dolgozunk dinamikusan és fokozatosan.

A rétegek között hagyunk elegendő száradási időt.
Általában megrendelőink már az első pillanatokat is szívesen végig kísérik. Érthető, hiszen nagy izgalom mikor az új házunk, lakásunk elérkezik ebbe a szakaszba, és megkapja azt a színt amire ügyfeleink vágynak.

 

A generálkivitelező összefogja a szakembereket

Természetesen mikor megkeresnek bennünket az első lépés, hogy elmegyünk és felmérjük milyen és mekkora területről van szó. Ezek után készítünk árajánlatot a kedves megrendelőknek az esetleges plusz munkákkal együtt. Amennyiben elfogadják és megbíznak bennünket igyekszünk pontos időpontot egyeztetni. A legfontosabb, hogy a falat szabaddá tegyük és takaró fóliával letakarva megóvjuk a tárgyakat a festékanyagtól.

Bármilyen is a fal letisztítjuk a portól, pókhálóktól és egyéb szennyeződésektől. Amennyiben régi ütött-kopott falakkal állunk szemben sokszor javítanunk is kell glett anyaggal, hogy a sérülések, vagy a hullámzás ne látszódjon a falon. Másképp törik meg a fény és más színben tűnik fel az a falrész, ahol nincs kijavítva. Amennyiben gombásodás veszélye áll fen érdemes a festés elött lekezelni.
Ha minden készen áll, jöhet a kiválasztott festék, mely esetében mindig érdemes színmintát kérni vagy egy kisebb részen kipróbálni a tökéletes szín érdekében. Az adott fal nagyságához mérten rendelünk festéket, hogy biztosan elég legyen.

Mi valóban segíthetünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező manager