Lakberendező

Új lakást vásárol, építkezik, vagy felújít, egy profi tervező szakember bevonásával nemcsak látványosabb eredményt tud elérni, de időt, pénzt és energiát spórolhat meg. Balogh Ágnes vagyok, lakberendező, interior designer. Miben tudok segíteni Önnek? Tökéletesen átgondolom a funkciókat és designt elképzelései alapján életviteléhez alakítva, az üres lakástól a kész otthonig. A tervezés 3D látványtervezéssel történik, így még a kivitelezés előtt pontosan láthatja elképzeléseit.

lakberendező

belsőépítészet és lakberendezés

Az otthonunk az egyik legnagyobb értékünk, hiszen ott tudunk igazán feltöltődni, inspirációkat szerezni, de még ennél is fontosabb, hogy ott élhetünk a családunkkal.

lakberendező-2021

Lakberendezési praktikák

A projektjeim során a legfontosabb célom a megfelelő térszervezés a megrendelőim ízlésére hangolva. Vállalom családi házak, lakások, nyaralók, vendéglátóhelyek belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, teljes körű kivitelezési munkálatok lebonyolítását, bútorok tervezését, gyártatását, áruk beszerzését, ingatlan lakhatásra kész átadást.

Balogh Ágnes Lakberendező

Munkámban fő célom, hogy olyan harmonikus otthont varázsoljak, amelyben a megrendelőim igazán otthon érezhetik magukat. Több lakberendezési stílusban is szívesen tervezek, de leginkább a modern és a klasszikus elemekkel fűszerezett időtálló modern eklektika áll hozzám közel.

Keressen fel minket és kérjen díjmentes árajánlatot

Minőséget teremtünk

Valóban elérhető áron

Interior
design

Balogh Ágnes lakberendező

Vállalom családi házak, lakások, nyaralók, vendéglátóhelyek belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, teljes körű kivitelezési munkálatok lebonyolítását, bútorok tervezését, gyártatását, áruk beszerzését, ingatlan lakhatásra kész átadást.

Mikor érdemes felkeresni a lakberendezőt és elkezdeni a közös munkát?

Nagyon sokan önerőből akarják megoldani

Balogh Ágnes lakberendező:

Minél előbb annál jobb. A tervezés sokkal hatékonyabb és teljeskörűbb, ha már a kezdetekkor részt tud venni a lakberendező a tervezési folyamatokban. Ugyanis a tervek magában foglalják nem csak a bútorok listáját és a látványterveket, hanem építési-bontási tervet, gipszkartonozási tervet, elektromos kiállások tervét, világítási tervet (és a lámpák listáját), burkolatkiosztási tervet (és burkolatok listáját), egyedi bútorterveket. Ezeken felül kezdünk el a bútorozással foglalkozni. 

Hogyan zajlik a közös munka a lakberendezővel?

A tervezési idő egy átlagos munkánál (0-100m2) a szerződés napjától számított 1 hónap. Amennyiben nagyobb a tervezési terület ez lehet többi is kicsivel, illetve az aktuális munkák leadási határidejétől. Ezt mindig árajánlatkéréskor pontosítjuk a megbízóval. Van lehetőség sürgősségi határidő kitűzésére is, ám ez felárral jár. 

Lehetséges csak egy helyiséget megterveztetni a lakberendezővel?

Lehetséges csupán egyes helyiséget megterveztetni. A folyamat ugyanaz, mint egy teljes lakás berendezésekor. 

Az ajánlat elfogadását követően részletesen átbeszéljük az igényeket. Ügyfeleimet általában meg szoktam kérni, hogy hozzanak inspirációs képeket, amelyeket részletesen átbeszélünk, hogy jobban megismerjem a megrendelő elképzelését. Ezután következik a tervezési időszak, mely alatt szükség esetén egyeztetünk. Először vázlattervek, hangulat tervek készülnek. Az elkészült munkát prezentálom, az esetleges módosításokat átbeszéljük, majd elküldöm a betervezett termékek listáját a beszerzési helyekkel.

Mi valóban segíthetünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező manager