• Egyedi bútorgyártás •

Konyhabútor

és egyedi bútorgyártás

◦ szekrények ◦ fürdőszobai bútorok ◦ nappali bútorok ◦ egyedi bútorgyártás ◦

kedvező

áron

Közvetlenül a gyártótól  kedvezőbb feltételekkel tud egyedi bútort készíttetni az Ön igényeire szabva. Kérjen tőlünk árajánlatot, nem fog bennünk csalódni, nagyon korrekt áron dolgozunk.

konyhabútor készítés

Az új konyhabútor megrendelése és elkészíttetése a lakásfelújítás egyik legizgalmasabb része. Egy minőségi konyhabútor évtizedekig szolgálja a családot. A konyhaszekrényünk kialakításánál, megrendelésénél érdemes a lakás többi bútorával összhangba helyezni elképzelésünket. Ugyanakkor a konyha valóban az otthonunk ékessége, ami valamennyire kilóghat a sorból a színvilágát tekintve. A színek kiválasztásában és megtervezésében minden szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segíteni tudjuk Önt.

egyedi konyhabútorok gyártás

Egyedi konyhabútorok készítése

Rendelje meg közvetlenül a gyártótól konyhabútorát!

Az Ön igényeire szabva elkészítjük bútorait akár az egész otthonában, beleértve a gardróbot és a fürdőszobát is, A-tól Z-ig.

egyedi méretű konyhabútorok

Speciális igényeire szabva legyártjuk Önnek álmai konyhabútorát. Legyen az bármilyen különleges formavilág, képzett szakembereink megalkotják elképzeléseit.

Prémium konyhabútor tervezés

A minőség kétség kívül párosul a magas árral, ugyanakkor, ha prémium kategóriában gondolkodik, egyben a hosszú élettartamot és a hosszútávon lévő használhatóságot is megvásárolja. Sok esetben valóban igaz az a mondás, miszerint: Az olcsó valójában mindig utólag  drága..

Keressen fel minket és kérjen díjmentes árajánlatot

tervezés és kivitelezés

Tel.: 06-70-704-9770

egyedi
bútorok

egyedi konyhák

Cégünk vállalja egyedi konyhabútorok tervezését, elkészítését A-tól Z-ig. Közvetlenül a gyártótól rendelheti meg álmai konyhabútorát a lehető leggyorsabban. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését! Gyártóként nálunk szinte minden bútor rövid határidővel készül el, természetesen számlával és garanciával együtt.

közvetlenül a gyártótól

Az Ön igényeire szabva

A tervező mérnökeink közvetlenül a gyárban együtt dolgoznak az asztalos szakembereinkkel.

A megtervezett konyhabútorokat asztalos kollégáink rövid határidővel elkészítik Önnek és be is építik az Otthonában. Egy cégcsoportban összpontosulnak a feladatok, így hatékonyabban tudunk alkotni.

letisztult formavilág
matt felületekkel
magasfényű felület
klasszikus formavilág

konyhabútorok és szekrénysorok gyártása

5/5

Konyhabútorok tervezése és kivitelezése

Nagyon sokan önerőből akarják megoldani

Munkánk a szenvedélyünk

Gondolhatnánk, hogy a bútorok tervezése nem igényel nagy erőfeszítést, de ez nem igaz!

Hiába áll rendelkezésünkre rengeteg magazin, az internet és különböző Facebook-csoportok, ahol a pontos méretek szépen illusztrálva könnyedén megtekinthetőek, lemásolhatóak. A gyakorlatban inkább előfordul az, hogy nem látjuk a fától az erdőt. Ugyanis inspirálódni jól lehet ezeken a felületeken, de a bútorok és a lakásban betöltött szerepük nem ér semmit, ha elvész a funkció és/vagy nem harmonizál az egész. A konyhabútorok tervezése pedig kimondottan nehéz feladat.

Segítünk!

Azt tudjuk mindannyian, hogy a konyha az egész lakás egyik legmeghatározóbb helysége. Rengeteg időt töltünk itt. Komoly lakomák terepe, kettesben eltöltött éjszakák előszobája, de még a mindennapok percei is sokszor itt találkoznak. Legyen reggel, délben vagy este.

Ahhoz, hogy minden percét élvezni tudjátok, a tervezést mindig profikra kell bízni!"

Nálunk 3D-s látványterv készül, aminek az elkészítésébe természetesen téged is bevonunk. Az elképzelésed valós időben elevenedik meg, színekben, formákban, stílusban. A programban könnyedén variálhatunk bármit! De ami a legjobb, hogy azonnal ki is derül, ha valami nem illik össze, nem szép, vagy sajnos nem fér bele a keretbe.

Sok cég kér pénzt a tervezésért, és sajnos ezért vannak még többen azok, akik maguktól próbálkoznak. Nálunk minden 3D-s látványterv ingyen van. Meg vannak adva a méretek, szerelvények, vágási rajzok, már csak kivitelezni kell.  Amennyiben bútoraid nálunk rendeled meg, mi díjtalanul adjuk át a kész terveket.

A kivitelezésben végképp nem alkuszunk meg. Saját műhellyel, saját szakemberekkel és évtizedek óta összeszokott csapattal dolgozunk. Ha a tervezésen túl vagy, mi már a kisujjunkból kirázva gyártjuk és építjük be álmaid konyhabútorát!

A lehetetlen nem létezik, bútoraink kézzel foghatóak. Szeresd őket úgy, mint amilyen odaadással mi készítjük Neked.

Mi valóban segítünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező manager