EPS - Hungarocell

A homlokzati hőszigetelés egy olyan folyamat, amely során az épület homlokzatának hőszigetelő tulajdonságait javítják. Az ilyen típusú szigetelés nagyon fontos szerepet játszik az épület energiahatékonyságának növelésében és az energiaköltségek csökkentésében. Az egyik leggyakrabban használt anyag a homlokzati hőszigeteléshez a hungarocell EPS (extrudált polisztirolhab). A hungarocell EPS egy könnyű, tartós és hőszigetelő anyag, amely alkalmas homlokzati szigetelésre. Az anyag jellemzője, hogy könnyen feldolgozható és telepíthető, ráadásul nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik.

megbízható partnerünk

Homlokzati hőszigetelés

A homlokzati hőszigetelésre használt hungarocell EPS anyagok különböző vastagságban és sűrűségben kaphatók.

hungarocell EPS 10-cm

Generálkivitelező szakemberek

A homlokzati hőszigetelésre használt hungarocell EPS anyagok különböző vastagságban és sűrűségben kaphatók. A megfelelő vastagságú szigetelőanyag kiválasztása nagyon fontos, mivel ez hatással van az energiahatékonyságra és a megtakarításokra.

Grafitos Hőszigetelés

A homlokzati hőszigetelés számos előnyt kínál, többek között javítja az épület hőszigetelési tulajdonságait, csökkenti az energiaköltségeket, növeli az épület értékét, javítja az épület megjelenését, és csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását. Azonban a homlokzati hőszigetelésnek számos más típusa is van, amelyek közül az épület sajátosságai és az adott helyi körülmények függvényében lehet kiválasztani a megfelelőt.

 
hőszigetelés grafitos

A hőszigetelő rendszer a nyeri hőség ellen is véd!

A hőszigetelés olyan eljárás, amely segít csökkenteni a hőveszteséget egy épületben vagy otthonban. Ez azt jelenti, hogy a szigetelés révén csökken az energiafogyasztás, és ezáltal csökkennek a fűtési és hűtési költségek is. A hőszigetelés tehát két szempontból is gazdaságos lehet: segít pénzt spórolni a rezsiköltségeken és hosszú távon visszahozza az eredeti költségeket a megtakarított energiafogyasztás révén.

A hőszigetelésnek számos előnye van, többek között csökkenti a széndioxid-kibocsátást, javítja a lakók kényelmét és biztonságát, és növeli az ingatlan értékét. A megfelelően kivitelezett hőszigetelés hosszú élettartammal rendelkezik, és jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket is.

kivitelező csapatok közvetítése rövid határidővel

Minőséget teremtünk

Még most is elérhető áron!

eps
hungarocell