Burkoló, burkolás

Lakások, családi házak, irodák, burkolását Vállajuk rövid határidővel, garanciával és természetesen számlával. A hidegburkoláson kívül meleglburkolatok ( szalagparketta, linóleum és egyéb új típusi technológiák) lerakásában is tudunk segíteni.

hidegburkolás, melegburkolás

Az otthonunk az egyik legnagyobb értékünk, hiszen ott tudunk igazán feltöltődni, inspirációkat szerezni, de még ennél is fontosabb, hogy ott élhetünk a családunkkal.

fürdőszoba burkolás

Generálkivitelező szakemberek

Az ár mindenkinek fontos, ezt mi is felismertük, így igyekszünk olyan áron dolgozni, ami ár/érték szempontjából valóban megéri a megrendelőnek. Hosszútávon gondolkodunk ez is a mottónk minden tekintetben.

kőműves és burkoló

A munka minősége és az esztétikum nagyon szorosan együtt járnak. Az igényesség szerintünk az ember lelkéből származik. A fizikai munkások többsége szerencsére a mai világban nagyon sokat változott. Burkoló kollégáinkkal úgy gondoljuk, hogy ez ma már alapfeltétel és elvárás a megrendelők szemében is.

Keressen fel minket és kérjen díjmentes árajánlatot

Burkolás rövid határidővel

Valóban elérhető áron

burkoló
burkolás

Burkoló szakember

Megálmodni, megtervezni és kivitelezni álmaink otthonát elég összetett feladat, ám jó, ha tudjuk nem lehetetlen. Megbízható burkoló szakember segítségével, csodálatos végeredményt kaphatunk. Ahogy a falak esetében sem mindegy miképp áll össze, milyen a technológiája, mekkora és milyen típusú nyílászárókkal van felruházva, így a ház belseje felé haladva is egyre több kérdés merül fel.

A belső burkolatok esetében is ugyanolyan összehangolt munkára van szükség, mint az építkezések esetében. Jórészt a hidegburkolatok állnak az első helyen hiszen a vizes blokkok szerelvényei bekerülnek már a falak építését követően. Ilyenkor elérkezik újra az a pillanat amikor a tulajdonosok sokszor elakadnak. Megértem, mivel annyi féle csempe, rögzítő anyag, díszitő elem, méret, vastagság létezik, hogy aki nem tapasztalt gyorsan elbizonytalanodik melyik lenne a számára tökéletes választás. Nem mindegy, hogy mi lesz a burkolatok alatt, padlófűtés vagy falfűtés. A csempe mintázata miatt kell e különleges bánásmód, vagy egyéb technika ahhoz, hogy esztétikailag rendben legyen. Természetesen megrendelőink stílus igényeit szemelőt tartva adunk tanácsot. Általában együtt kiválasztjuk a fürdőszobába és a konyhába szánt csempéket, burkolatokat.

Számtalan lehetőség között könnyen el lehet veszni, mivel a fényesen csillogástól a matt fényűn át, a csúszásmentestől, a domború díszítésű csempéig minden megtalálható.

Persze még a felsorolást tudtam volna hosszan folytatni. Amikor meg van a vállasztás, a kollégáim megrendelik kiszállíttatják a termékeket. Gondoskodnunk kell még a rögzítő anyagokról és a megfelelő fugáról, ragasztókról, persze amennyiben szükséges.

A konyharész burkolásánál, különösen kiemelt szerepe van még a konnektorok és egyéb világító eszközök figyelembevételének. Általában a villanyszerelő kollégákkal dolgozunk össze, vagy kérünk pontos információt. Különös tekintettel szoktunk erre kitérni mikor megrendelőinkkel egyeztetünk. Jó gépekkel és precíz pontos munkával gyönyörűen kilehet vágni ezeket a részeket anélkül, hogy anyag sérülne, vagy károsodna.

Számunkra nagyon fontos, hogy minden úgy történjen ahogy kedves ügyfeleink megkívánják. Ilyenkor már az építkezés zajlik, mely később állandó otthon lesz számukra. Szakembereink csapata hasonló gondolkozással rendelkeznek, ezért is működik oly sikeresen a közös munka. Már a munkálatok elején is sokszor hívjuk ügyfeleinket egyes munkafolyamatok megtekintéséhez, ha kell módosításához mivel azt szeretnénk, hogy tökéletes legyen.

Hidegburkolatoknál fontos a vízelzárás, szigetelés jó legyen, valamint a hidegburkolatok közé tartozik a ház külső része is, mely lehet a terasz vagy a feljáró, lépcső. Szintén számtalan lehetőség és variáció létezik a megoldásra. A faburkolatok gyakori választások a terasz esetében, ám egy feljáró, lépcső nem mindegy mennyire törékeny, avagy csúszós a burkolat.

Burkoló szakemberek

Kinti hidegburkolatoknál, amikor ki van téve a hőmérsékletváltozásoknak a csempe és járólap egyáltalán nem lényegtelen milyen rögzítőanyaggal dolgozunk. Roppant fontos a ragasztó pontos rendeltetése és kiválasztása, hiszen senki sem szeretné, ha idővel megrongálódna, vagy tönkre menne és kezdhetné újra burkoltatni az egészet. Törekszünk a legjobb választásokkal és tanácsokkal segíteni megrendelőnket.
A hideg és meleg burkolatok közti különbség sokszor nem egyértelmű számukra. Kezdve azzal, hogy a rögzítő anyagok, ragasztó sem ugyanolyanok hiszen más hőmérsékleten funkcionálnak. valamint a belső burkolatok melegebb hatásúak, általában a laminált, avagy a fa mellett döntenek megrendelőink. Persze ettől független a nagy és különböző méretekkel rendelkező hosszú, széles járólap sem ritka.
A lényeg, hogy bírja a strapát és a terhelést. Egy hajópadló, laminált lap, és járólap is tud sérülékeny lenni. Persze ma már a technika csodáinak köszönhetően megtalálható a víz és hőálló laminált lapok sokasága is.Tapasztalatunk megmutatja, hogy mennyi és mennyi választék között könnyű elveszni és a részletekbe feledkezni. A kiválasztott burkolatok mellett tudni kell milyen szigetelő, vagy rögzítő anyag szükséges még hozzá. Természetes, hogy akinek ez nem szakmája honnan is tudhatná!?
Ilyenkor jön jól egy megbízható szakember, aki nem csak kivitelezi álmaink konyháját, fürdőszobáját, vagy a kinti terek burkolását, de hasznos tanácsokkal is segíti, hogy a megrendelőt ne érje csalódás. Forduljanak csapatunkhoz bizalommal bármilyen kérdés esetén.
Terepszemlére is szívesen kimegyünk, ahol pontosabb és részletesebb képet kaphatunk a munkaterületről.
Mi valóban segíthetünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező manager