Beltéri ajtó beépítése

A beltéri ajtók lakásunk ékszerei, ők törik meg a falak „egyhangúságát”, visznek színt elsőként otthonunkba. Egyben ők az első bútordarabok is, amiket saját ízlésünk, elképzelésünk szerint alakíthatunk. Aztán van az ajtóknak funkciója is: kizárják a zajokat, biztosítják az intimitást, mögéjük húzódnak, ha magányra várnak. Komolyabb változatok hátráltatják a füstöt, tüzet; megvédenek a röntgensugaraktól, vagy éppen biztosítják a csendet a stúdiókban. Bízza magát szakemberekre, akik segítenek a beltéri ajtó kiválasztásában

beltéri ajtók beépítése

Beltéri ajtók beépítése

Az otthonunk az egyik legnagyobb értékünk, hiszen ott tudunk igazán feltöltődni, inspirációkat szerezni, de még ennél is fontosabb, hogy ott élhetünk a családunkkal.

Beltéri ajtók beépítése

A fentiek okozzák a legnagyobb gondot a beltéri ajtó cseréjekkor. Olyanokat mint: • Csak ritkán használhatóak a szabvány méretek. • Az utólag felcsavarozott párnafák amik vakolva, csempézve lettek. • Az áthidaló nélküli nyílások. • A tok hátuljára vert szögek, amikre drótot tekertek és befűzték a falba.

A generálkivitelező segít

17 éve foglalkozom beltéri ajtókkal, ezt a tapasztalatot adtam át a munkatársaimnak és kínáljuk neked egy beltéri ajtó cserénél. Kis hazánkban az elmúlt évtizedekbe mindenfajta, típusú ajtó megfordult, különböző szabványok alapján készültek házgyári házak, vannak szakik akik csak „megoldottak” méret problémákat és vannak megrendelők akik egyedi igényekben gondolkodtak.

Keressen fel minket és kérjen díjmentes árajánlatot

Beltéri ajtók széles választéka

Valóban elérhető áron

beltéri
ajtó

Beltéri ajtók

Szükség van minden esetben helyszíni felmérésre, ahol bár nincs röntgen szemünk nekünk sem, de van nagy tapasztalatunk, ami segít a problémák megelőzésében. És amiket felmértünk le is tudjuk gyártani. Ugyanis a szortimentünkben szereplő CPL , furnéros és festett felületű beltéri ajtó megrendelhető egyedi méretben. Így nincs szűkség arra, hogy szabványok között kutakodjunk, hogy különböző módon kezeljük a méretproblémákat. A hölgyek 86 karcálló CPL felületből válogathatnak. De rendelkezésre áll festett ajtóból a teljes RAL színskála és rengeteg furnér felület is. Munkáinkat teljeskörű kivitelezés keretében végezzük, azaz a felméréstől az átadásig minden felelősség a miénk. Választékunkból több ezer ajtómodell alakítható ki, aminek kiválasztásában az oldalon is megtalálható Balogh Ági szakértő irányítása lesz segítségére.
Mi valóban segíthetünk Önnek! Hiszünk az értékteremtésben, a minőségi munkában és abban, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb referencia számunkra.
Krekács Gábor
munkaszervező manager